Transrodna pevačica zauvek napustila Zvezde Granda: Alina se nakon odluke obratila publici sa jakom porukom

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i oduševljavali publiku iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Alina se predstavila pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je Srđan otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos trudu i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa da prođu u dalje takmičenje.

„Samo dva glasa i to od Viki Miljković, što znači da je ovo ujedno i kraj takmičenja za njih dvoje“, konstatovala je voditeljka Sanja Kužet, dok je Saša Popović rekao da ne bi komentarisao dalje, ali je ipak dao reč Viki da obrazloži svoj glas za oba takmičara.

„Dala sam im glas čisto da ne bude da nemaju nijedan glas. Uložili su trud, došli su, ali nije bilo dobro“, ocenila je Viki, a Marija se nadovezala i prokomentarisala Srđanov nastup večeras.

„Daleko si bio bolji u prethodnom krugu, da li je do odabira pesama, da li je stvar trenutka, ali nisi bio dobar. Meni je žao“, poručila je Marija.

Iako nije želeo da ide u detalje, budući da je žiri rekao sve, Saša je ipak morao da se obrati kandidatima i zahvali im se za sve što su uradili za šou.

„Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagivala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja“, rekao je Popović, a Alina je od njega zatražila reč.

Iako su mnogi mislili da je razočarana neuspehom, ona se obratila svim članovima žirija i publici i zahvalila se na podršci.

„Ja sam svima prezahvalna na predivnom isksutvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima“, rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor dao je završni komentar.

„Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovek neverovatno kreativan. On se inače bavi komponovanjem. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u celom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije“, ocenio je Đorđe David.

Inače, Alina je sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postala prava senzacija, ali ne toliko zbog vokala, koliko zbog priznanja da je transrodna osoba.

Izvor: kurir.rs