Transrodna pevačica osvojila Srbiju glasom i stasom: A evo kako je izgledala dok je bila muškarac (FOTO)

Veliku pažnju javnosti pojavljivanjem u pevačkom takmičenju „Zveze Granda“ privukla je Alina Juhart iz Maribora koja je osim svojim specifičnoim vokalom, publiku osvojila i priznanjem da je transrodna osoba.

U ispovesti o svom životu koju je dala za medije, Alina je rekla da joj je bilo mnogo teško da se nosi sa time što je drugačija od drugih ljudi, ali i zašto nikada nije odustala od sebe.

„Čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija od drugih, prosto tako doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim“, rekla je.

Unutrašnja borba koju je vodila sa sobom trajala je dugo, a proces prihvatanja nije bio nimalo lak. Alina je prihvatila sebe tek kada je postala žensko, jer se oduvek tako i osećala. i Dan danas se seća prvog osećaja kad je spoznala sebe, a priznala je da joj nije bilo nimalo lako da prizna okolini da je zapravo žena.

„Osetila sam to još kad sam bila devojčica, ali to je proces, pa i dan danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom gledaju me ljudi, pa čuju glas, a ja onda moram da objašnjavam ljudima. Ništa mi nije teško, ali pre svega želim da pokažem da sam jedna normalna žena koja voli da se grli, ljubi, da voli i živi život punim plućima“, rekla je Alina.

Ona je na sceni zračila seksepilom i pozitivnom energijom, i haljina joj odlično stoji, a ispričala je i kako je izgledalo kada je prvi put obukla haljinu.

„Imala sam mnogo haljina kod kuće, još pre deset godina sam ih oblačila, ali prvi put u javnosti je to bilo pre četiri godine u Splitu. Osetila sam potrebu da obučem haljinu i tad sam i procvetala i od tad ne skidam haljine. Ne nosim pantalone, ne nosim farmarice, ništa, uvek haljine, ne mogu bez njih više“, rekla je pevačica.

Mnogi misle da je Alina imala estetske intervencije, međutim kako je istakla, ništa na njoj nije veštačko.

„Volim da budem prirodna, nemam ništa veštačko, ništa nisam uradila, imam prirodnu boju kosu. Ne osuđujem ništa i nikoga, mišljenja sam da svaka osoba sa svojim telom može da radi šta hoće“, rekla je Alina.

Izvor: stil.kurir.rs