Bahati stanodavac bez stida isterao na ulicu porodicu sa četvoro dece: Trudna majka, otac i deca spavali u kolima, a evo gde su sada

– Stanodavac nas je posle dve godine izbacio iz stana sa četvoro dece i petim na putu i promenio bravu dok nismo bili kod kuće, iako smo kiriju uredno plaćali, a sve zbog toga što je dečja graja smetala komšijama, rekla je Kristijana Ćirić (32).

Porodica Ćirić izbačena je u nedelju iz stana u Surčinu nakon što im je stanodavac promenio bravu. Porodica je našla privremeni smeštaj, te su deca nakon jedne noći prespavane u kolima u Bojčinskoj šumi, ponovo borave u toplom.

Majka dece Kristijana Ćirić, u petom je mesecu trudnoće, a njenu porodicu je privremeno primio u svoj dom na Novom Beogradu deda njenog supruga. Ova višebrojna porodica i dalje pokušava da pronađe stan. Prema Kristijaninim rečima,oni nisu imali nikakav ugovor zato što sprat na kojem su živeli nije ni bio legalizovan.

– Mnogo smo zahvalni dedi što nas je primio, bićemo tu dok se ne snađemo. Nadamo se da ćemo uskoro naći neki stan. Ne treba nam ništa na lepe oči, da negde živimo a da ne plaćamo, mi to i ne očekujemo – rekla je Kristijana za Kurir.

Cvetko Sarić, stanodavac, rekao je prethodno za Kurir, da su decu ostavljali kod kuće da budu sama i da su pravili mnogo problema. Međutim, Kristijana sve to negira.

– Zvali smo ga da uzmemo neke stvari iz stana, između ostalog i dokumentaciju koju imam o trudnoći. Ali nam je gazda rekao da ne možemo i da je kirija od sada 300 evra. Deca će  putovati duže do škole i vrtića u Surčinu, jošuvek su pod stresom i bude se noću, ali najbitnije je da se ne smrzavaju i da nisu gladna – rekla je Kristijana.

Izvor: kurir.rs