Oglasila se ćerka Baje Malog Knindže, i odgovorila političaru: „Ne osvrćem se na prozivke raznoraznih političara i nebitnih likova“

Ćerka poznatog folk pevača Mirka Pajčina, koji je u javnosti poznat kao Baja Mali Knindža, oglasila se nakon tvrdnji izrečenih o njenom životu od strane lidera LSV-a Nenada Čanka da ona studira u Americi sa hrvatskim pasošem.

Nenad Čanak, političar, rekao je u jutarnjem programu da Baja Mali Knindža i njegova ćerka Ljiljana Pajčin imaju hrvatski pasoš, a Ljiljana se oglasila odmah i navela da je Čanak izrekao „niz izmišljotina“ na njen i račun cele njene porodice.

Ona je rekla da se do sad nije oglašavala nikad povodom pisanja o njenoj porodici, ali da je mnogo povređena načinom na koji je ovaj političar pričao u emisiji.

– Naša porodica i moj otac se ne oglašavaju i ne osvrću na raznorazne prozivke svakakvih političara i nebitnih likova. Ovim putem bih htela da demantujem gospodina Čanka koji je u jutarnjem programu rekao da studiram u Americi sa hrvatskim pasošem – rekla je Ljiljana, srednja ćerka Mirka Pajčina, te još i kaže kako joj je preko glave svakojakih sličnih priča.

– Moja majka je rođena Beograđanka, kao i ja, a moj otac je rođen u Bosni i Hercegovini. Jedini pasoš koji mogu imati jeste pasoš ovih država. Za sve ljude koji nisu upućeni, postoji mnogo načina da se dobije stipendija u Americi i završe studije. Ja u maju završavam master studije i studiranje u Americi je bio apsolutno moj izbor! Ne volim što moram da se oglašavam ovako, ali više mi je stvarno svega preko glave da ljudi ispiraju usta sa mnom i skupljaju jeftine političke poene na nacionalnoj televiziji – rekla je Ljijana.

Izvor: kurir.rs