„To je očajnički potez slabijih“: Mia se oglasila nakon što su joj uništili lokal samo 2 dana nakon otvaranja

Mia Borisavljević dugo je na estradi, a osim pevanja velika ljubav joj je i fitnes, kojim se aktivno bavi te je rešila da u svom rodnom gradu otvori teretanu.

Nikada nije krila koliko voli da trenira i koliko vremena posvećuje svom izgledu, a zbog toga i godinama nosi etiketu najzgodnije.

Sa suprugom koji se takođe bavi sportom pokrenula je privatni biznis, te je otvorila nekoliko lokala za vežbanje, a samo pre dva dana i jedan u svom rodnom Valjevu.

Međutim, ubrzo nakon otvaranja usledio je potpuni karambol jer je pevačicin lokal kamenovan, razlupan i ako je suditi po fotografijama, potpuno uništen.

Meštani Valjeva koji su se okupili su ostali u čudu zbog ovog krajnje sramnog gesta, a svi se pitaju da li su nepoznati počinioci ovog nedela pevačici želeli da poruče da nije dobrodošla u svom rodnom gradu.

Objekat je ubrzo prekriven kako se ne bi videla konačna šteta, a Mia se oglasila za Alo! i prenela prve utiske.

„Moj lokal u Valjevu od prvog dana radi punim kapacitetom i stvarno se napravila ogromna pometnja u gradu oko toga, verujem da smetamo drugim teretanama i fitnes centrima. Kada si jako uspešan u svom poslu normalno je da si trn u oku, ali želim da poručim da pod ovim nebom ima mesta za sve i da se za posao treba izboriti trudom i kvalitetom, a ne vandalizmom. To je očajnički potez slabijih“, ispričala je Mia, pa nastavila.

„Svakako postoje kamere koje su sve zabeležile, sve se lepo vidi što je još jedna glupost počinioca, ali opet kažem – sve je to normalno. Mi radimo punom parom bez obzira na sve i ništa nas neće poremetiti. Druge ne diramo, a oni sledeći put pamet u glavu i neka više rade na sebi“, zaključila je pevačica za Alo!.

Izvor: alo.rs