Tijago Silva žestoko opleo po Piksiju, a njegova žena isprozivala fudbalere: Evo ko je sve na meti njenog brutalnog ponašanja

Tijago Silva oštro je pričao o tome da su ih izjave selektora Srbije samo dodatno motivisale, jer su pokazale upravo nepoštovanje prema fudbalskoj selekciji Brazil.

Iz našeg ugla tu nije bilo nikakvog nepoštovanja, već je Dragan Stojković gledao samo svoj tim, međutim Brazilci su to ipak shvatili malo drugačije.

Veliku podršku sa tribina imao je upravo kapiten Brazila, jer se na njima nalazila i njegova supruga Izabel Silva, a ona je upravo poznata po tome da voli da prokomentariše dešavanja sa utakmica.

Nedavno je veoma žestoko izvređala Tijagovog saigrača iz Čelsija – Tima Vernera.

– Ovo je karma narode. Svaki tim gde odem postoji taj napadač koji nastavlja da promašuje… Ovaj Verner, koje je njegovo ime?!

– Potreban nam je gol, potrebna nam je pobeda… Ali napadači ne žele da postignu gol, ne znam zašto, ali ne žele – istakla je Brazilka u svojoj priči na Instagram profilu.

Inače, Tijagovoj ženi ovo nije prvi put da vređa fudbalere. Jednom priliko je žestoko udarila na Endija Robertsona, a čak je izvređala i sve igrače Totenhema nakon jednog meča sa Čelsijem.

Očigledno je da im je to porodično.

Video snimak njene objave pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs