Pomolite se za našu Helenu – Supruga Bojana Leksingtona saopštila tužne vesti o novorođenoj ćerki: „Ovo je najteži period za nas“

Supruga frontmena „Leksington benda“, Aleksandra Vasković pre samo deset dana rodila je donela devojčicu koja je unela novu radost i neizmernu sreću u porodicu. Treće dete Bojana Leksingtona i Aleksandre, malenu Helenu, sa nestrpljenjem su čekali njihova ćerka Anđelina i sin Mihajlo.

„Čekajući da te uzmem u naručje… Dobro došla na svet naša hrabra devojčice, naša treća ljubavi najveća na svetu! Helena Vasković“, napisala je srećna mama pre samo deset dana.

Hrabra Aleksandra i ovog puta oglasila se na Instagramu i emotivnom porukom mnoge raznežila jer treće dete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana biti operisano.

„Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova“, započela je Aleksandra pa otkrila pratiocima o čemu se radi:

„Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom“, objasnila je Aleksandra, i priznala:

„Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju“, napisala je Aleksandra dok reči podrške stižu sa svih strana.

Izvor: story.rs