Tijago Silva žestoko napao Piksija: „Nisu imali ni šansu da daju gol, neka nas sledeći put bolje analiziraju“

Novinari su na konferenciji za medije naše selekcije pitali selektora Srbije o sastavu Brazila i najavi da će igrati sa četvoricom napadača.

„Sa četvoricom napadača? Onda smo gotovi. Ali hoće li neko da igra u odbrani?“, nasmejao se Piksi.

Posle pobede Brazila nad Srbijom, oglasio se Tijago Silva.

„Videli smo izjavu njihovog selektora. Pokazao je nepoštovanje. Da je analizirao naš tim bolje, video bi da mi retko primamo golove, bez obzira na to u kakvoj postavi igramo. Živimo u takvom vremenu da sve brzo dođe do vas, posebno na društvenim mrežama. Oni u ovom meču nisu imali ni šansu da daju gol, neka nas sledeći put bolje analiziraju i neka pričaju sa više poštovanja“, poručio je Silva.

HRVATSKI TRENER RASPALIO PO ORLOVIMA:

– Poražavajuće je kako je Srbija igrala, očekivao sam mnogo više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na igrače koje imaju, ali i s obzirom na to kako su najavili ovo takmičenje. Došli su da budu svetski prvaci. Srbija nije niti jednu kontru dobro istrčala, kad god su osvojili loptu, nisu imali dovoljno kvaliteta za to – rekao je Bjelica.

– Prekid je prilika da slabiji tim ugrozi protivnički tim. Ali Srbija ima dovoljno kvaliteta da ugrozi Brazil kroz igru. Više su uradile reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije. Srbija nije mogla da ugrozi Brazil za skoro 100 minuta. Razočaravajuće – dodao je Bjelica.

Izvor: kurir.rs