Danijela Vranić se zadužila na sve strane: Roditelji je izdržavaju – pozajmljuje pare od drugih koje ne može da vrati

Danijela Vranić važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se pre deset godina sa scene, u jeku popularnosti.

Pevačica je sada u velikim novčanim problemima, a kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, samo jednom čoveku, koji je njen poznanik, dužna 3.000 evra i već dugo izbegava da mu vrati pare.

S obzirom na to da već dugo godina ne radi kao pevačica, finansijski joj pomažu i roditelji.

– Danijela je finansijski u nikad gorem stanju. Dužna je, što se kaže, i Bogu i narodu. Pozajmljuje novac od svih redom, a kada dođe vreme za vraćanje, pravda se da nema novca i da je u problemima. Pošto je dužna na sve strane, često ume da pozajmi novac od nekog prijatelja samo kako bi nekom drugom vratila dug. Nju finansijski najviše pomažu roditelji, koji žive u Valjevu. Može se reći da je praktično izdržavaju. Ipak, ni to joj nije dovoljno, pa samo srlja iz duga u dug, koje posle ne može da vrati – priča izvor.

Prijatelji je nagovaraju da se vrati muzici, ali ona o tome i ne razmišlja.

– Danijela sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. Ipak, od toga nema velike zarade. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je doterala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena, iako je svi nagovaraju da bi to bilo dobro za nju i da bi tako rešila dobar deo svojih problema – završava naš izvor.

Podsetimo, Danijela je u medijima ostala upamćena kao nekadašnja „kraljica splavova“.

Izvor: kurir.rs