Piksi kivan na Orlove: „Pričao sam sa njima rekli su mi da su spremni, ali očigledno da nisu“

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, imao je detaljnu analizu na konferenciji posle meča sa Brazilom:

– Za nas je bilo porazno što smo drugo poluvreme potpuno pali u tom delu igre nismo više bili tim. I naravno da nas je Brazil kaznio zbog koga – rekao je Stojković.

Kakvu Srbiju možemo da vidimo u narednim utakmicama?

– Možemo da je vidimo drugačiju. Ovo što smo večeras uradili… Jednostavno nisam mogao da prepoznam naš tim. Mislim na fizički smisao. Videlo se da, nažalost, nemamo 100 odsto fizički spremne igrače u timu – pričao je Piksi sinoć nakon utakmice i dodao:

– Brazil je svetski krem fudbala… Pokazali smo da u prvom delu možemo da igramo. Drugačija bi pesma bila, da imam Vlahovića, Mitrovića i Kostića 100 odsto spremne. Garantujem!

Da li je Brazil favorit da osvoji Mundijal?

– Jedan od favorita. Jedan od favorita je Brazil.

Sledi meč protiv Kameruna…

– Moramo da se odmorimo što je više moguće! Neće sigurno biti nekog fizičkog rada previše, jer igrači su delovali umorno u drugom poluvremenu. Izgubiti od Brazila nije sramota, ali mi se nećemo predati.

O povređenim igračima?

– Pričao sam sa njima rekli su mi da su spremni, ali očigledno da nisu. Šta je tu je. To je jednostavno tako i imamo problem, ali moramo to da prihvatimo. Nemamo magične doktore koji će rešiti problem u dva dana.

Izvor: kurir.rs