Tek je ušla u porodicu Đoković, a već napravila pometnju: Saškini potezi ne dopadaju se Srđanu – Odnosi poljuljani

Tek što su se venčali, a Saška Veselinov već je unela pometnju u poredak familije Đoković i najmlađeg sina Srđana i Dijane predstavi u svetlu
na koji oni nisu navikli, zbog toga su odnosi u porodici Đoković malo poljuljani.

„Ranije se znalo da Srđan govori ispred porodice, da tu vlada duh
nepobedivosti, snage i borbe, međutim, Saška javno pokazuje i drugu stranu svog muža, onu emotivnu, romantičnu… Pre neki dan se pohvalila slikom sobe koja je zasuta crvenim ružama i balonima. Đorđe je na taj način želeo da joj čestita rođendan. Saška na iznenađenje mnogih na venčanju je svom prezimenu dodala Đoković, što u prvi mah nije baš naišlo na oduševljenje, ali ona je isterala svoje. I preko društvenih mreža počela je da iznosi previše detalja iz njihovog privatog života – gde idu, šta rade, kako im protiče dan, što se do njenog ulaska u porodicu doziralo na kašičicu“, ispričao je za Svet izvor blizak slavnoj porodici.

„Saška je javno priznala da sa Đorđem deli kućne poslove, ali da voli pomoć i da je ima. Umesto da se kao Novakova Jelena posveti humanitarnom radu, zdravoj ishrani, prirodi, ona se kao vrlo ambiciozna žena koja želi da ima svoja primanja, ne odriče karijere modnog kreatora, i još priznaje da je Đorđe ne samo podržao nastanak njenog brenda nego je išao sa njom i da kupuje materijale. Istina, otkako se udala njen Instagram nalog sa slikama na kojim reklamira svoje kupaće kostime je zaključan. Da li je to bila njena odluka posle vesti da je u drugom stanju, ili je poslušala one koji su komentarisali da su slike previše provokativne, tek Đorđu ništa ne smeta, on je voli i skida joj zvezde sa neba. A jednu je i nazvao njenim imenom i poklonio za rođendan“, otkrio je izvor Sveta, koji tvrdi da odnosi u porodici Đoković nisu više kao pre.

Izvor: svet-scandal.rs