„Tata, lepo sanjaj, laka ti bila noć“: Jagoševa ćerka rasplakala sve – Na sahrani bila samo jedna pevačica

Na sahrani proslavljenog reditelja Jagoša Markovića, između ostalih, govor je održala i jedna od njegovih ćerki i tom prilikom rasplakala sve prisutne.

„On je naše sunce, naša snaga, mi se danas ne opraštamo, diše kroz nas. Umeo je da nam kaže: „Je l’ znate da kada umrem, ne idem nigde, leći ću da spavam“. Hvala ti za sve do meseca i zvezda, lepo sanjaj, laka ti bila noć. Smrt ne postoji, postoje samo seobe. Tata, volimo te“, kroz suze je poručila Jagoševa neutešna ćerka.

Jagoš Marković sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Skoro cela glumačka i umetnička srpska scena došla je na poslednji ispraćaj proslavljenog reditelja.

Na sahranu Jagoša Markovića došlo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta kulture, među kojima su Andrija Milošević, Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Seka Sablić, Branimir Popović, Sandra Bugarski…

Jedina predstavnica estrade na sahrani poznatog reditelja bila je Ana Bekuta, koja je došla uplakana u društvu svojih unuka da oda poslednju počast Jagošu Markoviću.

Izvor: kurir.rs