Takmičarka pogodila najdužu reč, a ostala bez poena: „Ovo stvarno nije fer“ (VIDEO)

Najpopularniji kviz svih vremena kod nas, „Slagalica“, često je goruća tema na društvenim mrežama iz mnogo razloga. Jedna epizoda, tj. situacija koja je nastala u toku igre naišla na mnogo reakcija, koje nikako da se stišavaju.

U ovoj epizodi razlog ovoga puta nije pogrešno pitanje, niti neka druga smešna situacija, već strogo pravilo zbog kojeg je takmičarka Dušica Đurić Gršić ostala bez poena u prvoj igri.

Prilikom prijavljivanja reči, Dušica se preračunala, pa je reč „proputovati“, od 11 slova, prijavila kao reč od 10 slova. Prema pravilima kviza, pogrešno prijavljen broj slova u igri „Slagalica“ računa se takođe kao greška, tako da je takmičarka ostala bez poena.

„Kakva propuštena šansa. Dali ste tačnu reč, ali ste loše prebrojali. Zato prihvatamo Ljubomirovu reč, a naša je, kao što sam već rekla, „proputovati“ i sadrži 11 slova“, izjavila je voditeljka Milica Gacin.

Reakcije na društvenim mrežama se i dalje ne smiruju, mnogi su mišljenja da uopšte nije fer da takmičarka tek tako ostane bez poena.

„Baš mi je žao“, „Nije fer“, „Kakva nepravda“, neki su od komentara.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: espreso.co.rs