Anđelka Prpić sa svojim verenikom napustila Srbiju: Sa stomakom do zuba, ne skida osmeh sa lica

Vest da je naša poznata glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, svakodnevno krasi naslovne strane svih medija, a sada se svaki njen korak prati, jer javnost želi da sazna kako ona izgleda u sedmom mesecu trudnoće, kao i to kojim aktivnostima se bavi s obzirom na to da u njihov porodični dom samo što nije stigla prinova.

Upravo je zato romantično putovanje na koje je otišla sa svojim izabranikom privuklo veliku pažnju, a slike na njenom Instagram profilu izazvale su mnoštvo komentara. Ona je nedavno otišla na trudničko, a sada je rešila da otputuje, a za destinaciju je odabrala Grčku.

Anđelka je veoma aktivna trudnica, ništa joj ne pada teško i trudnoća joj mnogo prija, često nas u to uveri putem društvenih mreža, a to je slučaj i ovog puta, kada je odlučila da se posveti sebi i maksimalnom uživanju u ovom periodu koji je najlepši u životu.

Ovo putovanje je odmor za njenu dušu i telo, a na slikama se vidi da je ova prelepa trudnica ispunjena na svakom polju, zrači nekom posebnom energijom, a nisu izostali ni komplimenti na račun njenog izgleda.

Izvor: story.rs