Taki Marinković otkrio šta je sve prošao zbog Maje, ali i šta sve očekuje od nje: „Dobio sam šećer od stresa zbog nje“

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, gostovao je danas u emisiji na televiziji Pink i tom prilikom je govorio o učešću svoje ćerke u Zadruzi. On je rekao da se razboleo od stresa, ali i da je ponosan na svoju ćerku.

– Ona je već godinama u „Zadruzi“, i svi vide da se uvek sve vrti oko nje, gledanost pravi njeno učešće. Mnogo je srčana i hrabra cura, pa joj ta pesma paše. Maja razmišlja muškim mozgom, međutim uopšte nije lako gledati svoje dete toliko dugo u takvom okruženju, kada plače, tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, uopšte mi nije svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa – izjavio je Taki.

– Kada postanem deka, kad mi Maja podari unuče, onda će postati kćerka mojih snova… jer će ostvariti i moje snove! Publika mi zamera to što sam stalno na televiziji, ali ja uvek stojim iza svoje Maje – rekao je Marinković u emisiji „Magazin In“.

Poznata pevačica Tamara Milutinović takođe gostovala u istoj emisiji, pa je rekla da smatra da je Maja dobar čovek ali da ima pogrešan izbor partnera.

Izvor: kurir.rs