Ovakvo venčanje do sada sigurno niste videli: Mladenci „Da“ izgovorili na najneobičnijem mestu do sada

U svečanoj odeći, mladenci Mina Lazić, sada Filipović i Dimitrije Filipović, spustili su se na skijama sa svatovima, sa Pančićevog vrha na Kopaoniku. Niko nije ostao ravnodušan ovom neverovatnom prizoru, a građansko venčanje obavljeno je baš na polovini staze.

„Svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi kao i svi svatovi koji znaju da skijaju, krenula je sa vrha, a zatim je stala na polovini staze, gde se održalo građansko venčanje, pa su se na kraju svi spustili do podnožja gde su nastavili sa žurkom“, rekao je pevač koji se našao na ovom potpuno neobičnom venčanju.

Mladenci Mina i Dimitrije strastveni su skijaši, koji su želeli da ovaj najvažniji dan u njihovim životima obeleže na ovakav način. Mina je po zanimanju IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije.

„Sve je bilo veoma zanimljivo i potpuno nesvakidašnje, i sigurno će se ovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ispoštovano je da su svi svatovi u panceracima odigrali Užiko kolo, ništa im nije predstavljalo problem“, rekao je sagovornik.

Na čelu kolone se tokom spuštanja sa vrha vijorila i srpska trobojka. „Čekaj da parkiramo“, govorili su se veseli svatovi, dok su išli ka muzici koja ih je dočekala. Svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili ovo totalno neobično veselje.

Izvor: mondo.rs