Svog vanbračnog sina Siniša je upoznao na Svetog Nikolu: Srce mu se godinama cepalo, Arijana više nije mogla da izdrži

Slavni fudbaler, Siniša Mihajlović, postao je otac prvi put pre nego što je upoznao svoju suprugu, voditeljku Arijanu Rapaćoni, sa kojom ima petoro dece. On je bio u kratkoj vezi sa jednom Rimljankom, dok je igrao za Romu, a sa nojm je dobio sina Marka, koji danas ima 29 godina.

Poslednjih nedelja se porodica koja je skrhana od tuge, nije oglašavala, a juče je izdala zvanično saopštenje u kome se navodi da će Siniša zauvek ostati uz njih i živeti sa svima koji su ga voleli. I najstariji sin Marko deli njihovu tugu.

Marko je svog oca upoznao tek kada je imao jedanaest godina. Siniša je nameravao da sa dečakom ostvari kontakt tek kada postane punoletan, ali je njegova supruga Arijana tu njegovu odluku ubrzala i uspela da ga ubedi da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svog prvog sina.

‒ Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Mnogo mi je bilo teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Ipak sam morao da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, i tada izgradili čvrst odnos, daleko od nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – rekao je Siniša i otkrio da je njihov prvi susret bio veoma dirljiv.

Izvor: hellomagazin.rs