Dnevni horoskop za 17. decembar 2022. Ovnovi spremite se na kompromise, Rakovima moguć novčani dobitak

OVAN
Ovnovi bi danas trebalo da budu spemni na kompromise, jer je jako važno. Komunikacija sa svima vam je loša, a naročito sa partnerom. Ne donosite nikakve odluke naglo, bolje sačekajte da vam se „glava ohladi“. Zdravije se hranite..

BIK
Ako ste danas očekivali nečiju pomoć, zaboravite na to. Moraćete sami da rešavate porodične probleme. Finansijska situacija je napeta, potrudite se da ne trošite preko svojih mogućnosti. Na jednu osobu suprotnog pola ostavili ste jak utisak. Sačekajte da napravi prvi korak. Moguća je upala mišića.

BLIZANCI
Imate manje probleme sa svojim partnerom, te vam intuicija pomaže da se nosite time. Ne možete da tvrdite šta nije u redu ali instiktivno osećate kako treba da se ponašate. Vodite računa jer će vam ovo biti veoma značajno za budućnost. Posetite lekara, jer su mogući problemi sa gastrointestinalnim traktom.

RAK
Dosta ste kreativni danas, te pustite mašti na volju, nemojte sputavati sebe. Danas je idealan dan za bavljenje hobijima. Osećate veliko zadovoljstvo u druženju s decom. Fortuna vam je danas naklonjena, okušajte se u igrama na sreći, moguć je dobitak. Zdravlje vam je sasvim dobro.

LAV
Postoji veliki rizik da danas napravite grešku, zato budite mnogo obazrivi u komunikaciji – tri puta merite, jednom secite. Jedan poziv prijatelja, koji je došao s nekog puta, ulepšaće vam veče. Možda vam i otkriti veliku tajnu. Čuvajte se nezgoda u vašem domu, i mogućih padova.

DEVICA
Device su danas neodoljive, sve u vašoj blizini ste začarali. Vaši prijatelji uživaju u razgovoru s vama, dok vas suprotni pol gleda s čežnjom. Ne dozvolite da se ova energija koju imate uguši. Prijaju vam laskanje i komplimenti, a zašto ne biste krenuli i u akciju? Zdravlje vam je odlično.

VAGA
Ukoliko dobro isplanirate današnji dan, svaku obavezu i zadatak završićete u rekordnom roku. Ukoliko ste planirali da se bavite kućnim poslovima, slobodno računajte da ćete imati slobodno popodne, jer ćete sve završiti pre vremena. Potrudite se da uveče ne ulazite u sukobe. Moguća lakša glavobolja.

ŠKORPIJA
Sve što ste danas isplanirali, uglavnom će se izjaloviti. Zvezde vam savetuju da ostavite obaveze koje vam „stoje nad glavom“ i današnji dan posvetite sopstvenom uživanju. Popijte kafu, porazgovarajte sa prijateljima, idite na večeru sa dragom osobom… Smanjite slatkiše.

STRELAC
Danas se ne opterećujte problemima, niko ne može sve da reši odjednom, pa ni vi. Pokušajte da ih rešavate jedan po jedan, a danas neka fokus bude na vašoj porodici. Danas ne otvarajte novčanik, kupovine odložite za neki drugi dan. Čeznete za osobom koja vam nije dostupna. Danas se osećate melanholično.

JARAC
Današnji dan vam baš teško pada. Porodični odnosi su zategnuti, a ni u ljubavi vam baš nije idealno. Zvezde vam savetuju da se okrenete druženju sa ljudima koji vam i nisu baš mnogo bliski, jer će vam prijati neobavezno druženje. Osećate pojačanu nervozu, pokušajte da se rasteretite.

VODOLIJA
Danas bi trebalo da usporite tempo. Ne možete na silu da rešite neke nesuglasice sa partnerom. Teško da ćete doći do suštine, samo će se napraviti još veći haos. Ne prihvatajte pomoć danas – to će sigurno biti medveđa usluga. Brinete se za svoju budućnost, pa ste pod stresom. Bez brige, sve će biti dobro.

RIBE
Ribe bi trebalo da danas zauzdaju svoj jezik, jer postoji rizik da otkriju nečije tajne i to baš onima koji bi mogli da ih zloupotrebe. Pokušajte da izbegnete negativne ljude, jer vam crpe energiju. Večeras biste mogli da upoznate osobu koja je na položaju, od koje biste imali koristi na poslu. U ljubav je sve bez nekih promena. Moguća je grlobolja.

Izvor: žena.blic.rs