Svi detalji proslave u Cecinoj vili: Veljka posebno pogodila jedna pesma – Sprema se iznenađenje za Bogdanu

Sinoć je u vili Ražnatovića na Dedinju vladala posebna euforična atmosfera. Velika porodica od juče je bogatija za još jednog člana, pa su Ražnatovići to obeležili gala proslavom.

Za dobru pesmu zaduženi su bili pevači Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ponosni otac Veljko je bio najveseliji. Njemu su nekoliko puta cepali majicu, pa je morao da ih menja non-stop, a posebno ga je pogodila pesma „Rađaj sinove“, pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas. On je u jednom momentu izašao iz porodične vile, kitio je trubače evrima, a vatromet koji su organizovali u čast malom Krstanu je video ceo Beograd.

Tetka po drugi put, Anastasija Ražnatović nije mogla da prisustvuje slavlju, jer se trenutno nalazi u Španiji gde je proslavila dolazak drugog naslednika na svet.

„Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje“.

„Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše“, rekao je Veljko ispred svoje kuće.

Među prvima su na veselje došli bivši učesnik „Zadruge“ Marko Đedović i tekstopisac Biljana Spasić. Na proslavu su došli i fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom i drugi. Iznad vile Ražnatovići su organizovali i vatromet.

„Dobro došao maleni prinče“, napisao je ponosni otac.

Izvor: blic.rs