Sve sluti na kraj: Nakon što su Anastasiju otpratile buduća svekrva i zaova, Gudelj povukao drastičan potez na Instagramu

Anastasija Ražnatović i njen dečko fudbaler Nemanja Gudelj mudro vode računa o tome da njihove privatne fotografije ne isplivaju u javnost dok to sami ne odluče i do sad se to nije dogodilo. Oni su nedavno proslavili šest meseci veze.

Ipak, ono što mnogi primećuju jeste da jedno drugom, u poslednje vreme vrlo retko lajkuju i kometarišu postove kao i da se uopšte ne podržavaju putem Instagrama. Takođe, set fotografija povodom šestomesečnice možemo videti samo kod Anastasije dok kod Nemanje na profilu vidimo postove koji se tiču njegove porodice, fudbala i podviga sa fudbalskog terena.

Iako su uplovili u potpunu ilegalu, Nemanja je baš nedavno napravio izuzetak – na Anastasijinu fotografiju u džinsu stavio je stiker jabuke a ona mu je odgovorila u svom fazonu. Kada se vratimo unazad, na njihovim profilima možemo videti da je toga sve ređe a sve zbog njihove odbojnosti prema eksponiranju u javnosti.

Ljubav Anastasije i Gudelja strogo je čuvana od očiju javnosti što je ujedno i jedan od razloga zašto se iščekuju bilo kakve novosti iz doma Ražnatović-Gudelj. Šta je zapravo istina videćemo na proslavi Svetog Nikole kog Ceca Ražnatović svake godine obeležava u krugu svojih najmilijih. Ukoliko se Nemanja i njegova porodica budu pojavili na slavi, značiće da je ljubav ipak pobedila.

Izvor: svet-scandal.rs