Jelena se ponovo ostrvila na Bikovića: „Sreli smo se, bežao je od mene“ – Glume u jeftinim serijama, a ponašaju se kao viša rasa

Pevačica Jelena Karleuša danas je održala konferenciju za medije povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa za koji je najavila pravi spektakl. Jelena je otkrila samo delove onoga što je isplanirala za najluđu noć, ali i iskoristila priliku da prokomentariše događanja na javnoj sceni.

Pevačica se nedavno u fokusu interesovanja našla kada je isprozivala glumca Vuka Kostića zbog bavljenja lovom, a zatim potkačila i njegovog kolegu Miloša Bikovića. Ubrzo su se sreli na jednom događaju na kojem je glumac komentarisao „sukob“ sa pevačicom, a Jelena se sada još jednom osvrnula na celu situaciju.

Karleuša se dotakla i susreta sa Bikovićem na jednom prestoničkom događaju na kojem su oboje bili među zvanicama, te istakla da je on „pobegao od nje“.

„U kom je bre on filmu?! Ja nisam gledala nijedan njegov film, ali sam ga videla sada na događaju i baš se onako uplašio kada me je video… Potrudio se da maksimalno jedan veliki krug napravi oko mene. Mene da je neko prozvao kao što sam ja njega, ja bih prišla i rekla: ‘U čemu je problem?’ Ja sam htela da mu dobacim dok je primao nagradu, ne znam za šta je primao, ali verovatno bi to izazvalo haos i više me nikad ne bi pozvali na proslavu. Nisam htela da napravim haos“, započela je pevačica i dodala:

„Da odmah razlučimo jednu stvar, glumci se ponašaju kao viša bića. Nisu viša rasa u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaj tako. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šou – biznis, a mora neko da im otvore oči da su oni u istom poslu kao ja i sve moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, novac i rade na popularnost. To gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to je strašno foliranje. Kao hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju, to je kao baš fuj. Pa čekaj, kako misliš da budeš uspešan ako nisi popularan?! Jedno s drugim mora da ide“, objasnila je ona i dodala:

„To gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla, a generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju i napadaju, dok glumci to onako kulturnije i manje vidljivo rade pa ispada da su oni aristokratija, a mi smo tu da jeftinom zabavom zabavimo narod. Oni su tu da glume u jeftinim serijama, bez obzira što glume tako da im tri dinara ne bih dala. Ja sam od 90 odsto njih u ovim serijama mnogo bolja glumica, verujte mi“, dodala je Jelena.

Izvor: mondo.rs