„Sve sam stavila na rizik zbog njega, a njemu su važna dobra kola“: Brak Dragane Mirković nije idealan kao što se misli

Ljubav Dragane Mirković i Tonija Bijelića traje preko trideset godina. Za svo ovo vreme uspešno je odolevao svim izazovima. Ipak, i dan-danas pevačica ume da se priseti njihovih početaka i sa nostalgijom progovori o prvim danima zajedničkog života.

Ona se u jednom intervjuu prisetila momenta prosidbe, pa otkrila:

„To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje „hoćeš li da se udaš za mene“ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje „izletelo“ dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla „da“, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu“ – kroz smeh je ispričala pevačica.

Ipak, kao i u svakom braku, i kod njih su na početku postojale nesuglasice i problemi.

„Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra“, ispričala je jednom prilikom Dragana Mirković.

Izvor: svet-scandal.rs