Nina Radulović razbesnela Srbe – Objavila snimak iz Majdanpeka pa naišla na oštre komentare: „Sve je na prodaju, i obraz i integritet“

Voditeljka Nina Radulović postala je danas glavna tema društvenih mreža nakon što je snimila kratak video i objavila ga na Instagramu.

Na snimku se vidi kako lepa i nasmejana Nina Radulović radosno i ponosno pokazuje na pejzaž iza sebe.

„Kako je oživeo rudnik, dolaskom kineske kompanije Zi Đin, tako se i Majdanpeku vratio stari sjaj, a bogami i ljudi koji su ga u međuvremenu napustili. Od rudarskog gradića, Majdanpek je opet postao grad budućnosti“, napisala je Nina Radulović na Instagramu, u objavi ispraćenoj sa tri mala srca u bojama srpske zastave.

Njen potez naišao je na oštru reakciju ekoloških aktivista na društvenim mrežama. Objava Nine Radulović je kritikovana nimalo biranim rečnikom kao nespretan pokušaj PR-a, ili čak kao otvorena provokacija.

Ispod Ninine objave ređali su se komentari: „Nikada neću razumeti kako vas nije sramota da stanete pred svoju decu, rođake, komšije sa saznanjem da ste svesno podržali uništavanje prirodnog bogatstva“, „Nina, baš sramotno da ovako nešto napišeš i objaviš. Posebno za tebe koja vodiš emisiju o lepoti Srbije“, stoji u jednom komentaru, a neko je napisao:

„Sve je na prodaju. I integritet i obraz…. OK… samo, vredi li pola unce, možda uncu poštovana Nina? Vredi li patika, letovanja u Turskoj, eventualno stipendije? Ovo je tužno na toliko nivoa…“

Majdanpek je proteklih meseci u fokusu pažnje ekoloških aktivista zbog rudnika koji je kupila kineska kompanija Zi Đin. Deo građana je protestovao zbog toga navodeći da se eksploatacijom rudnika na planini Starica uništava životna sredina.

Izvor: blic.rs