„Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli“: Đoković se oglasio povodom tragičnih događaja u Banjskoj (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se trenutno u Rimu gde je učestvovao na poznatom golf turniru Rajder kup, ali je naravno pažljivo pratio šta se prethodnih dana dešavalo na Kosovu i Metohiji.

Budući da je jako vezan za Kosovo, on se oglasio povodom tragičnih događaja. Novak je na svom Instagram profilu podelio fotografiju iz Hrama Svetog Save gde se u sredu okupio veliki broj ljudi kako bi odali počast nastradalim Srbima kod Banjske, nakon sukoba sa kosovskom policijom.

Đoković je na svom Instagramu podelio objavu sa jednog drugog naloga na kome se vidi moćna poruka navijača koji su se okupili u Hramu. Na transparentu je napisano „Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli“, uz mapu Kosova i Metohije u bojama zastave Srbije.

Podsetimo, u Hramu Svetog Save okupili su se navijači Crvene zvezde koji su se oprostili od nastradalog Stefana Nedeljkovića, inače člana grupe Delije Sever, ali i od Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića. Uz njih su bili i navijači Partizana, OFK Beograda, Voždovca i drugih navijačkih grupa koje je velika tragedija ujedinila.

Izvor: mondo.rs