Aleks otkrila koje će ime dati ćerkici, pa oplela po Filipu Caru: „On je nečovek, i da umre ne zanima me“

Aleksandra Nikolić čeka dete sa bivšim partnerom Filipom Carem, a buduća mama je otkrila i koje ime planira za ćerkicu. Aleksandra se sinoć uključila u lajvu na TikToku, gde je mnoge zanimalo da li ima već spremno ime za devojčicu.

„Pa imam jednu želju. Jako bih volela da se zove Talija, meni je to prelepo. Ma nema šta, tako će se zvati“, otkrila je ona, a njen izbor svima se dopao.

Aleksandra je otkrila i da će se boriti na sve načine kako bi devojčica imala sve.

„Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve“, hrabro je rekla Nikolićeva.

Aleksandra se potom osvrnula i na odnos sa Filipom.

„Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno nista“, kratko je rekla ona.

Aleksadra se i pored svega trudi da bude srećna.

„Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve“, rekla je ona.

Nikoliećeva je otkrila i da nikada nikome ne bi poželela da bude u vezi sa Filipom.

„Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno“, otkrila je Aleksandra.

Pobednica Zadruge 6 se zatim osvrnula na Filipove izjave.

„On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije neka zaboravi“, zaključila je Aleksandra.

Izvor: telegraf.rs