Da li su majka i sestra to zaslužile? Ponašanje Nemanje Gudelja zbunilo javnost – Odnosi sve hladniji

Fudbaler Nemanja Gudelj je uvek isticao da mu je porodica na prvom mestu. Majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja, brat Dragiša – to su najvažnije osobe u njegovom životu. Ili su barem bile dok u njegov život nije ušla Anastasija Ražnatović, kojom se nedavno oženio u tajnosti.

Gudelji su bili kompaktna porodica koja se uvek držala zajedno, a razdor je počeo kada je Nemanjina veza sa Anastasijom počela da biva ozbiljna. Pričalo se da Olivera nije u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović, čak su se i otpratile sa društvenih mreža.

Sumnju je sada produbila i činjenica da Nemanjine sestre i majke više nema na slikama koje Nemanja deli na Instagramu. Da li je odlučio da se distancira od najmilijih ili samo tako izgleda na prvi pogled, ostaje da se vidi.

S druge strane, sa ocem ima sjajnu komunikaciju. Nedavno mu je javno čestitao rođendan, objavivši nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su se čestitkama pridružili Dragi i Anastasija koji Nemanju zajedno bodre sa tribina.

Nebojša Gudelj još je u Španiji, jer u tamošnjim klubovima igraju njegovi sinovi, dok su se majka i sestra vratile u Holandiju, gde je ranije živela cela porodica. Odnosi sa ženskim delom porodice su, reklo bi se, nikad hladniji.

Izvor: hellomagazin.rs