Suzana Mančić se odrekla krsne slave, pa javno objasnila svoje razloge: „Žene gube identitet“

Čuveno Tv lice Suzana Mančić, važila je za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije, a dobro je poznata i činjenica da je jako dobra domaćica.

Međutim, malo je poznata činjenica da je Mančićeva više puta menjala krsnu slavu, a onda je otkrila i zbog čega je to tako.

„Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla: Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu. Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu“, objasnila je Mančićeva jednom prilikom.

Podsetimo, Suzana i njen suprug su u braku već pet godina, a njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije. Njih dvoje su se venčali u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj. Rešili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razdvojeni ali daljina im ne predstavlja problem.

Izvor: alo.rs