Sutra je jedan od najsrećnijih dana: 11.11. se otvara nebo i ispunjavaju želje – Pogledajte šta treba uraditi za sreću i uspeh

Sutra je datum ogledala, magičan niz 11.11. donosi povoljnu energiju, tvrde numerolozi, i savetuju da nikako ne ispuštamo priliku da uradimo nešto za sebe toga dana.

U astrološkom smislu ovaj novembar je počeo pomalo burno jer smo 8. novembra imali pomračenje punog Meseca. Moguće je da je donelo puno promena, ali mnoge od njih zapravo su vrlo bitne za nas.

Ipak, svetlo uvek pobeđuje tamu, pa nam tako u novembru stižu i povoljniji dani. Jedan od najsrećnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11. Ove godine 11. novembra imamo ponovo lepu energiju niza 11-11, odnosno magičnog datuma ogledala.

Numerolozi tvrde da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izaći na površinu, naročito kada se radi o ljubavnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve „karte otvorene“ lakše možete da pronađete kompromisno rešenje.

Osim toga, 11. novembar je vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima. Danas vredi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir. Možda je vreme da doživite i neke stare ideje koje se tiču posla i ličnog razvoja.

Ovog dana je bitno da ostanete smireni i optimistični. Uradite nešto lepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor u prirodi. Važno je da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolom i naučite kako da ih istaknete i podelite sa drugim ljudima. 11.11 je dan pozitivnih promena, prigrlite svoju šansu!

Izvor: magazin.novosti.rs