Evo kako izgleda sin Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović: Toliko liči na oca, da ćete morati dva puta da pogledate sliku (FOTO)

Legendarna glumica Olga Odanović, koju smo svi zavoleli u mnogim filmskim i televizijskim ostvarenjima u srećnom je braku već tri decenije s kolegom Draganom Petrovićem Peletom, s kojim ima dvoje dece – sina Jakova i ćerku Lenku.

Lenka se već pokazuje kao mlada glumica, ali sin Olge Odanović završio je produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu što je pokazalo njegovu želju da se bavi ovom umetnošću na drugačiji način.

Jakova Petrovića je zaista teško spaziti u javnosti, te time potvrđuje da umetnost ipak voli iza kamere, jer svesno izbegava pažnju. Zbog toga je velika verovatnoća da i niste videli kako on danas izgleda. Međutim, u javnosti se pojavila jedna fotografija Jakova Petrovića sa makedonskim političarem Zoranom Zaevim, te sje javnost mogla da vidi kako Jakov izgleda.

Čim pogledate fotografiju, odmah vam je jasno da je njihov sin, a mnogi se slažu da mnogo liči na svog oca. Ne sumnajmo da ima i Olginih gena, ali Jakov Petrović ipak je slika i prilika svog oca Dragana na kojeg neverovatno liči. Pele je o njemu govorio jednom prilikom za medije.

– Moj sin se rodio u Gradskoj bolnici, moj kolega Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam tada kod kuće i potpuno sam poludeo, to je za mene bilo – vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma kako je to biti roditelj. Tek kasnije saznao, jer Jakov nije spavao do svoje petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, a čim prestaneš, on se probudi. Međutim, sada je drugačija situacija, sad spava normalno – rekao je glumac tada.

Izvor: story.rs