Starija žena oborila majku sa detetom na pešačkom prelazu, pa pokušala da pobegne: Poznato stanje majke i deteta

Žena (34) koja je nosila u rukama dete (2) oborena je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici oko 13 časova, blizu sportskog centra „Šumice“. Majka je zbog povreda prevezena u Urgentni centar, dok dete srećom nema povrede, javlja reporter Telegrafa sa lica mesta.

Kako mediji nezvanično saznaju, vozilom je upravljala starija žena, koja je pokušala da pobegne nakon nezgode, ali ju je policija ubrzo sustigla.

Majka je ostala da leži na ulici, ali je u svesnom stanju prevezena kolima Hitne pomoći. Kako kažu očevici nezgode, žena je vrisnula u trenutku udesa. Dodaju da je ovaj deo vrlo prometan i da vozači ne vode računa, kao i da na pomenutom pešačkom prelazu ne postoji semafor.

Stanari apeluju da se nešto učini, jer su ovakve nezgode na ovoj deonici učestale, s obzirom da ne postoji ni ležeći policajac kao znak upozorenja za vozače.

Žena koja je izazvala sudar je u stanju šoka i sedi na trotoaru. Na pešačkom prelazu nalazi se flašica vode, koja je verovatno ispala nesrećnoj ženi. Sudaru su svedočila i deca koja su se nalazila u blizini.

Izvor: telegraf.rs