Srpkinja u loži sa Georginom: Ćerka naše fudbalske legende slavila pobedu Portugala sa Ronaldovom devojkom

Čak i kada je na klupi, Kristijano Ronaldo izaziva ogromnu pažnju. Iako je Portugalija pobedila Švajcarsku sa 6:1, više se posle utakmice pričalo zbog čega je Kristijano veći deo meča presedeo na klupi i ušao tek poslednjih petnaestak minuta. Njega je na Lusail stadionu podržavala i nevenčana supruga, Georgina Rodrigez, koja je bila u loži najvećeg stadiona u Kataru.

Preko 80.000 navijača skandiralo je Ronaldovo ime i vršilo pritisak na selektora Portugalije da ga ubaci u igru. Georgina je iskritikovala selektora i na Instagramu što svetu nije dozvolio da svih 90 minuta gleda najboljeg na svetu.

Na fotografiji koju je Georgina objavila, primetili smo i dobro poznato lice srpskoj javnosti. Naime, u loži na Lusail stadionu sedela je i Ana Antić, ćerka Radomira Antića, koja se druži privatno sa Ronaldovom devojkom.

Nakon završenog Ana i Georgina su zajedno slavile, a tu je sa njima bila i Ivana Rodrigez, Georginina sestra. Ana se godinama druži sa Georginom, često idu zajedno i na mnoge događaje velikih brendova, pa čak idu i na zajednička letovanja.

Ana se druži i sa mnogim poznatim ličnostima i nekim od najpopularnijih manekenki kao što je Adrijana Lima, sa kojom je gledala meč Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: telegraf.rs