Petar Mitić i Ivana Pavković pokazali blizance: Vojin i Vuk u zagrljaju starijeg brata je slika koja predstavlja pravo bogatstvo

Pevačica Ivana Pavković u septembru je na svet donela dva dečaka, Vojina i Vuka, pa njena porodica sada ima čak četiri muškarca. Ivana u braku sa kolegom Petrom Mitićem ima šestogodišnjeg Vujadina i blizance, a sada se sa setom prisetila druge trudnoće i trenutka kada je saznala da neće dobiti samo jednu bebu.

„I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva“, započinje Ivana i dodaje:

„Doktorove reči: Imaćete blizance, u meni su izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao“, priznaje pevačica.

„Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila. Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao“, napisala je Ivana na Instagramu.

Inače, Ivana je imala određenih problema tokom druge trudnoće, o čemu je i javno govorila:

„Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro sam“, rekla je tada Ivana. Srećom, sve se završilo odlično, te sada pevačica uživa u trostrukoj sreći.

Izvor: hellomagazin.rs