Kejtlin iz Australije došla u mali srpski grad i odmah navela pet stvari koje su je frapirale: Jedna posebno nervira i nas

Kejtlin je Australijanka koja već par meseci živi u Srbiji u jednom manjem gradu, a nedavno je na svom TikToku profilu objavila video u kome iznosi negativne strane života u našoj zemlji.

„Ovo je nekoliko stvari koje me je šokiralo kada sam se preslila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbiji“, najavila je Kejtlin svoj video.

Ona nije navela u kom gradu živi, ali sudeći po njenim snimcima radi se najverovatnije o Leskovcu ili neposrednoj okolini. Ona je najpre istakla da se svuda može kupiti alkohol, ne samo u supermarketima, već i u malim trafikama na ulici.

Takođe joj je zasmetalo što se puši u svim restoranima i kafićima i da je smrad ponekad neizdrživ do te mere da ne može da jede. Kejtlin je primetila da su kladionice na svakom koraku, ali ono što ju je posebno iznerviralo jeste to što se Srbi parkiraju bukvalno svuda.

Australijanka je skrenula pažnju i na to kako su svuda napušteni psi i mačke, što je prizor koji je jako rastužuje. Na kraju svega ona je spomenula i komunističku arhitekturu, koja je zastupljena širom Srbije i u svakom delu svakog grada.

Izvor: blic.rs