Srbin prodaje 2 kuće a čovek zbog detalja u dvorištu šokirao, ali i nasmejao mnoge: „Ko god kupi, loše mu se piše“

Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina pune su oglasa u kojima se nude kuće i placevi, kao i stanovi, po raznim cenama.

Ima precenjenih nekretnina, bar ako je sudeći po komentarima korisnika, ali ako pažljivo pretražujete, naići ćete na vrlo povoljne nekretnine u dobrom stanju, u zavisnosti od potreba potencijalnog kupca.

Takođe ako čitate komentare ispod tih oglasa, postoji mogućnost i da naiđete na različite, te se često možete i nasmejati. Naime, muškarac iz Srbije podelio je oglas za prodaju dve kuće na teritoriji Obrenovca, uz koje je i dozvola za treću kuću od 100 kvadratnih metara, a komentar jednog korisnika mnoge je šokirao, ali i nasmejao.

„Kuće se nalaze u Obrenovcu. Dve kuće i dozvola za treću kuću od 100 kvadrata da se gradi 8.5 ari placa struja voda grejanje dvorište zagrađeno. 1/1 uknjiženo. Dobrim kupcima sleduje popust cene“, piše u oglasu vlasnika.

Jedan od komentara privukao je pažnju mnogih, a on glasi:

„Možda nema komšija, ali ima bor, da mi daš džabe ne bih je uzeo, gde god ima bor, omorika, jela bilo koji četinar, a preraste krov kuće, ta se kuća gasi i ko god da kupi, loše mu se piše. Bor i da odseče, koren neće satruliti narednih 40 godina“, napisao je u komentaru ovaj korisnik, a ubrzo nakon toga su usledile rekakcije šokiranih članova ove Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina.

„Sačuvaj ti Bože. Ako ti to ne odgovara, pobogu brate što se javljaš?“, glasi jedan od komentara.

„Šta reče“, pitao ga je drugi.

Izvor: kurir.rs