Poznato koliko je Prijovićka platila belo odelo u kojem je oduševila publiku u Areni: Za sandale izdvojila 760 evra

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je napravila spektakl za pamćenje, a njene odevne kombinacije koje je s pažnjom birala pravi su dokaz da nije štedela ni najmanje, te je vodila računa o svakoj sitnici.

Aleksandra je prisutne ostavila bez teksta u belom odelu, koje joj je stajalo kao saliveno a za ovo moćno izdanje izvojila je čak 4.900 evra.

Na sajtu poznatih brendova može se proveriti koliko košta jedna od sinoćnih odevnih kombinacija. Beli sako brenda „Alexander McQueen“ koji je imao uvezeni broš koštao je čak 3.490 evra.

Uz to Aleksandra je ponela i bele duge pantalone istog brenda, koje su se savršeno uklopile, a za njih je izdvojila 650 evra.

Što se tiče obuće, pevačica je i te kako vodila računa o udobnosti, budući da pokreti na sceni to zahtevaju, te je ponela zlatne sandale marke „Giuseppe Zanotti“, koje na sniženju koštaju 484 dolara, a puna cena im je 807 dolara iliti oko 760 evra.

Prijovićka je sinoć održala koncert o kojem će se dugo pričati, a nema sumnje da će se ista scena ponoviti i večeras, kada će ugostiti i Lepu Brenu.

Izvor: telegraf.rs