„Kriza matorih godina“ – Jeremićka javno prozvala Mileta Kitića: „Nedopustivo je da se tako ponaša“

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić oštro je kritikovala ponašanje Dragomira Despića Desingerice, koji publiku udara patikom po glavi na nastupima. Nakon što je njegov potez „iskopirao“ i stariji kolega Mile Kitić, voditeljka nije ostala imuna, pa je pevača isprozivala javno.

„Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša… To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom“, poručila je Jovana.

Nakon što je gradonačelnik Banja Luke zabranio nastup ovog dvojca, Jovana je istakla da razume njegov potez i da se slaže sa njim.

„Uvek ću kritikovati ono što nije moralno i što nije dobro pa makar se to nekom sto puta ne bude sviđalo. Rekla sam šta imam za takvo ponašanje, ne mogu to nazvati napadom i ne bojim se uličnih dobacivača“, rekla je Jovana i dodala:

„Ja znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćčute. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Mislim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pesme… Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo“, rekla je Jovana u emisiji.

Izvor: blic.rs