Srbin podelio račun iz Grčke pa izazvao opšti haos na mrežama: „Ovo košta 360 evra? Ostala bih da im perem posuđe!“ (FOTO)

Jedan turista iz Srbije objavio je na društvenim mrežama račun iz Grčke, tačnije sa Mikonosa na kome se vidi da su gosti jedan ručak platili 360 evra.

Grčka je godinama unazad jedno od najopularnijih letovališta naših građana. Iako ove godine beleži poskupljenja od otprilike 10 odsto cene su i dalje dosta pristupačne za većinu turista.

Ali, često se desi da nas cene u nekim ugostiteljskim objektima zaprepaste.

– Ne znam koliko će naših članova ovog leta otići na Mikonos. U svakom slučaju neka dobro vode računa gde sedaju i nek ne naručuju pre nego što vide cenovnik. Ukoliko u meniju nema cena odmah pre porudžbine napustite taj objekat. Ovo je prijateljski savet da vam se ne bi dogodilo ovo što se dogodilo ovim ljudima – objavljeno je na društvenim mrežama, a ispod objave su se nizali mnogobrojni komentari članova grupe.

– Ostala bih da perem suđe – napisala je jedna članica grupe, dok je veliki broj njih bio besan i šokiran zbog ovakvih cena.

S druge strane, ako sudimo po komentarima bilo je i onih koje nije previše iznenadila ova paprena cena, jer je reč o luksuznom letovalištu.

Izvor: espreso.co.rs