O ovoj svadbi priča cela Srbija: Pogledajte najskandalozniji ples mladenaca na Balkanu, a tek šta mladoženja pokazuje (VIDEO)

Prvi ples na svadbi je veoma emotivan momenat, koji, uz pesmu koja ima dublji značaj za mladence, treba da je nešto što će ostati u sećanju kako njima, tako i svim prisutnim gostima.

Ali, snimak koji je nedavno postao viralan ostaće dugo u sećanju ljudima širom Balkana.

Na instagram stranici „Videji_8“, objavljen je snimak sa jedne svadbe sa naših prostora, zbog kog su mnogi bili iznenađeni. Kako se čuje na snimku, veseli i razigrani novopečeni bračni par je za svoj prvi ples odabrao domaći hit „Isti igrači“. Stoji da je ova pesma hit, ali nije pesma za prvi ples..

Gledajući snimak, videćete kako su se, dok su ih gosti snimali, mladenci veselo „bacali“ po podijumu. Atraktivna mlada u kratkoj venčanici je sve vreme držala svoju haljinu da joj ne spadne, a mladoženja je u nekom trenutku bacio cigaru na pod. Ipak najveće iznenađenje desilo se kad je mladoženja kod teksta „mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu“ pokazivao na ženski deo gostiju.

Sve ove situacije izazvale su ljutnju kod ljudi koji su gledali ovaj video snimak, a u komentarima je teško naći neki pozitivan komentar.

„Meni je ovo prestrašno“, „Mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu“ i pokazuje na gošće, kume i familiju“, „A što joj duva dim u facu, ja ne mogu“, „Jel’ ona to drži haljinu da joj grudi ne ispadnu“, „Meni je ovo nelagodno da gledam“, „Ali ovaj dim i ovo bacanje cigarete, užas“, „Zamisli ples ti bude uz ovu pesmu, Bože Gospode“, „Malo onako degutantno“, samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod ovog video snimka.

Međutim, to je bio njihov najlepši dan pa je redno bilo i da ga sebi osmisle baš onako kako oni žele.

Video snimak njihovog plesa pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs