Srbija dobila „Loto milionera“: Čovek skakao od sreće, grlio sve oko sebe, a onda je saznao surovu istinu (VIDEO)

Jedan snimak Beograđanina, koji je postao „Loto milioner“, proširio se na društvenim mrežama, i dok su jedni sumničavo posmatrali kako štiklira jedan po jedan broj ćerkinog, navodno, dobitnog tiketa, a zatim se raduje i grli sa porodicom, drugima je još na početku bilo jasno o čemu se radi.

Poznata tiktokerka Tara Ristić, inače njegova ćerka, koja se proslavila snimajući šale koje priređuje svojim ukućanima, došla je ovog puta na ideju koja je prevazišla sve njene dosadašnje nameštaljke.

Ona je u saradnji sa mamom, koja je i sama žrtva ćerkinih podvala i šala, ocu podmetnula „dobitni tiket“, i snimak starog izvlačenja, kako bi on pomislio da su osvojili preko 1,5 miliona evra.

U prvim kadrovima video snimka se vidi Tara koja prati Loto izvlačenje, a zatim poziva oca da je zameni. Međutim, kada su „dobitni“ brojevi počeli da se nižu, čovek je iznenađeno posmatrao listić i zvao svoju ženu da bude svedok trenutku.

Tada se pojavila Tara, baš kada je izvučena sedmica i vidi se kako se porodica grli i raduje, sve do jednog momenta.

Ova ideja da Tarin otac bude milioner makar na pola minuta, kao i trenutak kada je shvatio da je sve namešten, zabavio je korisnike društvenih mreža, međutim počeli su da se nižu komentari sažaljivog karaktera.

Snimak pogledajte OVDE.

„Mnogo mi je žao ovog čoveka“, „Mene bi srce izdalo“, „Kako se razočarao kada je shvatio da nije pobedio“, „Jadan“, neki su od komentara, dok drugi kažu da su se baš dobro nasmejali.

Izvor: blic.rs