Jovana Jeremić se žestoko posvađala u programu: Dovela ćerku u emisiju, pa napravila skandal

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da svoju kćerku Leu dovede na posao, pa je zato devojčica bila u studiju zajedno sa majkom na televiziji „Pink“.

Jedan od gostiju je u jednom momentu prokomentarisao kako s obzirom na koje ime nosi, mala Lea mora da bude uspešna, te mu je Jovana oštro odgovorila na taj komentar.

– Ne mora ništa, samo neka je meni živa i zdrava. Ona nije tema emisije, nego vi. Zato što su meni ceo život govorili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem odličan student, da zaradim mnogo para, da kupim stanove u Beogradu… Moja ćerka ne mora ništa i ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora.

– To je taj mentalitet Srba, da žensko dete mora sve. A što ne pitate muškarce? Zato što u većini slučajeva njih žene izdržavaju. Ko je rekao nečijem sinu, ti moraš da zarađuješ puno para, moraš da izdržavaš ženu i decu. Ne, nego vaspitavaju sinove da ima samo za sebe. Ma važi – srdito je govorila Jovana u emisiji.

Podsetimo, Jovana Jeremić napravila je pometnju u javnosti kada je pre nekog vremena napravila „spisak koji svaki muž treba da ispuni“.

Kurir.rs