Sloboda Mićalović završila u bolnici: Glumica se oglasila fotografijom i zabrinula sve pratioce

Dnevni raspored obaveza poznate glumice Slobode Mićalović veoma je gust. U pauzi od predstava i snimanja, ona se trudi da se posveti bliznakinjama Mili i Veri i njihovim školskim obavezama, a u svim dnevnim aktivnostima često ne pronađe vreme za sebe, pa se brz tempo života odrazio na njeno zdravlje.

Zato je novom fotografijom na „Instagramu“ zabrinula sve one koji je prate. Naime, zdravlje Slobode Mićalović narušeno je do te mere da je morala da potraži medicinsku pomoć. Glumica je dobila koktel vitamina kroz infuziju kako bi se „dopunila“ energijom pred predstojeći vikend koji joj je prebukiran.

„Uspori, izdvoj vreme za sebe i sve će biti dobro“, napisala je Sloboda pored fotografije iz bolnice.

Pošto glumica ima osmeh na licu, pretpostavlja se da je zdravlje Slobode Mićalović dobro i da joj je usled poslovnog tempa bila potrebna ovakva vrsta pomoći. Ovako je glumica htela da skrene pažnju svim svojim obožavaocima da ne treba zanemarivati zdravlje. Potrebno je osluškivati svoje telo i signale koje nam ono šalje, te da sebi ipak treba da budemo na prvom mestu, jer vremena ima za sve osim za zdravlje.

Izvor: svet-scandal.rs