Saša Vidić nikad žešće opleo po estradi: Dara je seljanka, Laća bednik, a tek šta je rekao za Milicu Dabović

Srpski kreator Saša Vidić poznat je kao osoba koja bez dlake na jeziku komentariše ljude i pojave na estradi. Ovog puta osvrnuo se na više ličnosti, a započeo je sa sukobom koji je njegova prijateljica Jelena Karleuša nedavno imala sa Darom Bubamarom.

„Ma, ja da sam na Jeleninom mestu, Daru ne bih ni pogledao. Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pevanja ni interesovanja“, napisao je Vidić.

Jelena je imala problem i sa Laćom, koji je objavio dve pesme, koje je za nju napisao, a ona mu platila.

„On je bednik. Istina je da je Jelena jedina plaćala Marinino lečenje, a ne ove što su pričale po medijima. Ona je davala dosta para. Laća je ista fela kao Lukas, to je ludo sve. Nema više kontrolu u ponašanju. Treba Jelena da ga tuži. Šta mu je to trebalo? Bezveze. Tužan sam, meni je Laća dobar, ali nema ništa od dobrote ako izda onog sa kim sam ja dobar. Ne znam što Jelena lepo ne pozove Tončija Huljića da joj on uradi sve pesme, a ne da se aka sa budalama. Pa, i onaj mali Dimitrov iz Makedonije“, kaže Saša Vidić.

Na pitanje da li zna zašto se Ana naljutila na Rastu, pa mu je preko društvenih mreža poručila da mora da snosi posledice za svoje ponašanje?

„Samo je htela da skrene pažnju na sebe, šta drugo da radi? Muzička karijera i pevanje su joj već ćao, a voli da je u žiži, pa onda ovako najlakše privuče pažnju“, odgovorio je srpski kreator.

Milica Dabović danima je na meti osuda jer je otvorila profil na onlifensu.

„Ja ne znam čemu to padanje u trans, kao Milica Olimpijada. Njena sestra je odlična košarkašica, a Milica ima seljački govor, loša je kao čovek, ogovara… Ona nikom nije interesantna, tri puta ispušena muštikla. Muž kriminilac, brat bio u zatvoru gadi mi se“, bez dlake na jeziku rekao je Vidić.

Izvor: espreso.co.rs