Sloba krstio sina na Kosovu: Osvanuli prvi snimci intimne ceremonije – Pogledajte ko je sve došao

Pevač Slobodan Radanović nedavno je po prvi put postao otac jednog dečaka, dok je njegovoj supruzi Jeleni ovo treći sin. Ona iz prethodnog braka ima dvojicu sinova blizanaca koje Sloba gleda isto kao da su njegovi.

Poznat par odlučio je da krsti svog sina Damjana, a tu svečanu ceremoniju rešili su da obave na Kosovu.

Ekipa emisije „Paparaco lov“ je poznati bračni par pratila u stopu. Svečani čin krštenja je obavljen u manastiru Svetih Vrača Kozma i Damjana, a prisustvovali su i Damjanova braća iz Jeleninog prvog braka, kao i Slobin menadžer, Goran Lečić Leka.

Inače, Sloba i Jelena su sve dobro isplanirali i krstili sina Damjana, a pevač je tada na mrežama objavio fotografiju sa krštenja.

„Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi. Dobrodošao sine, slava Bogu“, napisao je Sloba Radanović.

Pevač je, inače, nedavno otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

„Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije. Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene“, ispričao je novopečeni otac koji, malo je reći, uživa u svojoj novoj ulozi.

Izvor: blic.rs