Bogdana broji sitno do porođaja: Uslikana sa malim Željkom bez šminke i sa stomakom do zuba – Evo kako provode vreme

Porodica Ražnatović nestrpljivo očekuje prinovu, trudna snajka folk zvezde broji sitno do porođaja, pa mnoge zanima u kolikoj meri se izgled Bogdane Ražnatović u poodmakloj trudnoći promenio kao i to kako ove trudničke dane provodi uskoro mama još jednog dečaka.

Da Bogdana zaista uživa u trudnoći, imali smo prilike da se uverimo zahvaljujući dokumentarno-igranom show programu „Ceca show“ koji se emituje na Blic televiziji, a koji nam je pokazao da je Bogdana i te kako aktivna trudnica koja se svom prvom nasledniku trudi da ispuni svaku želju.

Ni stomak do zuba Bogdani ne smeta da uživa u svim aktivnostima sa malenim Željkom. Ona ga redovno izvodi u šetnje i prati u dečijim igrarijama u parku, a kada se umore i ogladne, mama i sinčić sednu da predahnu, popiju sokić i nešto pojedu.

Sudeći po snimcima, Bogdana nije razmažena trudnica, pa i ne čudi što odlično održava svoju kilažu, a budući da je na fotografijama u opuštenom izdanju, bez šminke i sa širokim osmehom na licu, za izgled Bogdane Ražnatović stigle su sve pohvale.

Izvor: story.rs