Slika govori više od reči: Ovako izgleda Milan Stanković nakon godinu dana monaškog života

Veliku pažnju javnosti pevač Milan Stanković privlači otkako je stupio na muzičku scenu. Svojim glasom, stasom, nesvakidašnjim i originalnim imidžom punio osvojio je publiku, a veza sa koleginicom Radom Manojlović još više je doprinela tome. Ipak, u vrhu popularnosti, on je odlučio da se povuče i promeni život iz korena, a pričalo se i da ima nameru da se zamonaši.

Fotografija Milana Stankovića od pre nekoliko meseci kao i drastično promenjen izgled, ukazivali su da on veoma ozbiljno razmišlja upravo o tome. Međutim pevač je ponovo uspeo sve da iznenadi.

Posle duže medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži „Instagram“ na kojoj više nije mnogo aktivan, pojavila se najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju među pevačevim pratiocima.

„Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta?“, napisao je Milan u svom maniru i obučen u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi pratioci nestrpljivo iščekuju.

Izvor: story.rs