Slavica Ćukteraš otkrila detalje o svojoj bolesti: „Ovog puta moram hitno da reagujem“

Počelo je sa 22 godine, sa nekim pritiskom u glavi, maglom pred očima koja joj nije dozvoljavala da razumno i svesno sagledava okolinu, a zatim su se javili raznorazni strahovi.

Otkako je pre više godina priznala da se bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je nekoliko puta bila i hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje faze, plus i minus, a ovih dana joj se anksioznost vratila.

Poznata pevačica obratila se pratiocima na društvenoj mreži „Instagram“ poručivši da se oseća ponovo anksiozno, ali kada se malo detaljnije istraži kontekst toga šta je zapravo htela da kaže, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pesme „Sve će biti okej“.

– Sve će biti okej – kaže jedna anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u poslednje vreme, pa sam dlučila da joj se suprotstavim i to poslom i rečenicom „Sve će biti okej“ – rekla je pevačica svojim pratiocima. Njena bolest je izgleda bila inspiracija za njenu novu pesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

U prošlosti joj je ovo stanje pravilo mnogo problema. Tokom dve godine borbe s anksioznim stanjem pevačica je posećivala kardiologa i nosila čak holter. Nije se osećala dobro, žalila se da oseća da ne može da živi zbog stresa, kako ne sme da ide nigde, izađe na ulicu, a kamoli na scenu, a onda je dugotrajno sa psihologom rešavala svoj problem.

Izvor: story.rs