Novi problem za Srbiju pred nastavak takmičenja: Vlahović verovatno neće igrati protiv Kameruna, Sergej pod znakom pitanja

Nove loše vesti stižu za Srbiju iz Katara.

Srbija će igrati utakmicu drugog kola Svetskog prvenstva protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati, a neki od bitnih reprezentativaca su pod znakom pitanja, te bi mogli da propuste taj meč.

Doveden je u pitanje nastup Dušana Vlahovića na predstojećoj utakmici, zbog povrede primicača.

Centarfor Juventusa je došao na okupljanje nacionalnog tima s povredom primicača.

Prema prvim informacijama koje su bile dobre, činilo se da će biti spreman za Mundijal, međutim, nakon što je u prvom kolu protiv Brazila odigrao oko pola sata, još uvek nije poznato da li će moći da igra protiv Kameruna.

Prema saznanjima iz Katara Vlahović je ponovo osetio bol u primicaču i neizvesno je da li će biti u kombinaciji za početnih 11 igrača.

Podsetimo, probleme je imao i Aleksandar Mitrović koji je od početka igrao protiv Brazila i od kojeg se očekuje i da napadne i Kamerun, dok Filip Kostić nije igrao na otvaranju Mundijala, a po svemu sudeći neće ni protiv Kameruna.

Pre informacije o Vlahoviću, u javnosti se pročula vest da problem ima i Sergej Milinković Savić, jer je dobio udarac već na samom početku meča protiv Brazila.

Izvor: kurir.rs