Skriveno od pogleda: Vikendica Jovana Memedovića u prirodi je sva u drvetu – I psi imaju svoj kutak

Kada Jovan Memedović želi da pobegne iz gradske gužve, uputi se u svoju brvnaru koja se nalazi van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija kuće u prirodi.

Voditelj ne voli da iznosi detalje iz svog ličnog života za medije, ali na društvenim mrežama povremeno podeli neke momente iz prekrasnog ambijenta.

Memedović je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi mu prave društvo. Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Ova kućica u prirodi sva je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija „Sasvim prirodno“. Voditelj ovde voli da se opusti uz dobru knjigu iz bogate biblioteke.

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi pratioci sa „Instagrama“ zapazili su prostrano dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Jovanovi psi takođe imaju svoje „parče“ u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

Izvor: kurir.rs