Sedite malo u tišini, pazite malo na sebe: Jelena Đoković oštro reagovala na napade onih koji ne vole Novaka Đokovića (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković igrao je sa Holgerom Runeom u velikom finalu mastersa u Parizu, a jedan događaj sa tribina hale „Bersi“ isplivao je po završetku meča.

Naime, jedan gledalac snimio je momenat u kom Noletov fizioterapeut Ulises Badio priprema napitak za srpskog asa, a potom ga šalje po jednoj skupljačici loptice na teren.

Dotični gledalac po završetku meča između Đokovića i Runea putem Tvitera je podelio ovaj video koji kruži društvenim mrežama sa rečima – Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo?

Tema d0pinga proširila se na društvenim mrežama, a na spekulacije nije ostala imuna ni supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković koja je korisniku Tvitera odbrusila.

– Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni, a ona je brzo odgovorila:

– Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno – upitala je Jelena.

Izvor: kurir.rs