Stanija Dobrojević se udaje? Starletu zaprosio srpski biznismen, ali joj jednu stvar odmah zabranio

Stanija Dobrojević već izvesno vreme uživa u ljubavi sa biznismenom srpskog porekla koji dugi niz godina radi u Americi, a sada je nevodno odlučila i da stane na ludi kamen.

Ona je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u „Zadruzi 6“.

Stanijin verenik je navodno nedavno došao u Srbiju kako bi je zaprosio.

– Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači – priča Stanijina drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar.

– Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju… Tamo ju je i zaprosio! – priča naša sagovornica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:

– Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

– Stanija je zbog njega po celu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu – priča sagovornica.

ako je starleta najavljivala da će ući u „Zadrugu 6“, gde je njen bivši momak Marko, novi verenik joj je to zabranio!

– Stanija neće ući u „Zadrugu“ zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom – završava priču Stanijina drugarica.

Izvor: telegraf.rs